Wat wij doen

Evenementenbeveiliging

Veiligheidspartner

Reddingsbrigade Erica is op het gebied van evenementenbeveiliging een betrouwbare ‘veiligheidspartner’ voor de organisatie van watersportevenementen of evenementen die zich afspelen op en rond het water. Naast de nautische veiligheid kan ook medische -, communicatie – en technische ondersteuning worden verleend. Een vaste rol voor de reddingsbrigade in de organisatie van terugkerende waterevenementen is hier een uitvloeisel van.

Evenementen

De Reddingsbrigade verzorgt voor velen de beveiliging op en aan het water. Wij zijn onder andere actief bij evenementen als Zwemtochten, obstacleruns of bijvoorbeeld de intocht van Sinterklaas. Bij een evenement zijn wij aanwezig voor deskundige beveiliging. De beveiliging is een verantwoordelijkheid voor evenementen organisaties zelf. Zij huren daarvoor gespecialiseerde onderdelen in, waaronder de reddingsbrigade.
Wij maken bij deze evenementen gebruik van ons eigen materiaal en onze eigen volledig opgeleide mensen. Dit betekent dat zowel schipper als opstappers volledig bekend zijn met het vaartuig en hierdoor dus de best mogelijke hulp kunnen bieden bij calamiteiten. Alle bewakers zijn in het bezit van een geldig EHBO-diploma.

Meer informatie

Heeft u vragen over evenementenbeveiliging of wilt u ons inzetten tijdens uw evenement? Stuur dan een mailtje naar cwhv@reddingsbrigade-erica.nl

161b5e16-7fb1-41d5-8034-9069826e21de_thumb840

De statutaire naam van Reddingsbrigade
Nederland is Koninklijke Nederlandse Bond
tot het Redden van Drenkelingen (KNBRD).